Volg ons op onze sociale netwerken!

De wafel


De Brusselse wafel is een grote wafel, gemaakt van licht beslag, met grote vierkanten en diepe gaten.

Ze wordt vaak (warm of koud) gegeten met slagroom, suiker, zacht fruit, chocoladepasta, stroop of boter. Ze gaat ook uitstekend samen met vanille-ijs en vers fruit (zoals aardbeien).

Bij Léon serveren we ze op verschillende manieren: met suiker, met slagroom enzovoort, maar onze favoriet blijft de Wafel Léon: warm opgediend met een bol vanille-ijs, warme chocolade en veel slagroom.

Articles similaires

Jean-Michel Folon

9 juli 2021

Jean-Michel Folon, geboren in 1934 en overleden in 2005, was een Belgische aquarellist, schilder, graveerder en beeldhouwer. Tijdens een lunch onder vrienden in de 110 bood Jean-Michel Folon Rudy Vanlancker... View Article

Lees meer

Annie Cordy

9 juli 2021

Barones Léonie Cooreman, bekend onder de artiestennaam Annie Cordy (1928 – 2020), was een Belgische actrice en zangeres. Vanaf 1954 speelde ze in 50 films. Ze gaf vele onvergetelijke concerten... View Article

Lees meer

Theater Toone

9 juli 2021

Theater Toone zag het licht in 1830 toen Antoine ‘Toone’ Genty het eerste traditionele poppentheater opende. Een poppentheater voor volwassenen, uniek in de wereld, op een boogscheut van het mooiste... View Article

Lees meer

Inschrijven

naar onze nieuwsbrief

Vul dan het formulier in

en ontvang al onze aanbiedingen en promoties per e-mail!

Merci !

Votre inscription a bien été réalisée.

ABONNEZ-VOUS !

à notre Newsletter

U bent correct aangemeld voor onze nieuwsbrief!