Volg ons op onze sociale netwerken!

De wafel


De Brusselse wafel is een grote wafel, gemaakt van licht beslag, met grote vierkanten en diepe gaten.

Ze wordt vaak (warm of koud) gegeten met slagroom, suiker, zacht fruit, chocoladepasta, stroop of boter. Ze gaat ook uitstekend samen met vanille-ijs en vers fruit (zoals aardbeien).

Bij Léon serveren we ze op verschillende manieren: met suiker, met slagroom enzovoort, maar onze favoriet blijft de Wafel Léon: warm opgediend met een bol vanille-ijs, warme chocolade en veel slagroom.

Articles similaires

Annie Cordy

9 juli 2021

Barones Léonie Cooreman, bekend onder de artiestennaam Annie Cordy (1928 – 2020), was een Belgische actrice en zangeres. Vanaf 1954 speelde ze in 50 films. Ze gaf vele onvergetelijke concerten... View Article

Lees meer

Mosselsculptuur van Billy ‘IONIC

12 juli 2021

Origineel beeldhouwwerk van de artiest in de vorm van een mossel, aan mijnheer Rudy aangeboden voor zijn dertigste verjaardag.

Lees meer

Le Chat, Philippe Geluck

9 augustus 2021

Le Chat (Frans voor ‘De Kat’) is een Belgische stripreeks van Philippe Geluck. Le Chat is een volwassen, zwaarlijvige, antropomorfe kater ter grootte van een mens, die meestal een pak... View Article

Lees meer

Inschrijven

naar onze nieuwsbrief

Vul dan het formulier in

en ontvang al onze aanbiedingen en promoties per e-mail!

Merci !

Votre inscription a bien été réalisée.

ABONNEZ-VOUS !

à notre Newsletter

U bent correct aangemeld voor onze nieuwsbrief!