Volg ons op onze sociale netwerken!

De wafel


De Brusselse wafel is een grote wafel, gemaakt van licht beslag, met grote vierkanten en diepe gaten.

Ze wordt vaak (warm of koud) gegeten met slagroom, suiker, zacht fruit, chocoladepasta, stroop of boter. Ze gaat ook uitstekend samen met vanille-ijs en vers fruit (zoals aardbeien).

Bij Léon serveren we ze op verschillende manieren: met suiker, met slagroom enzovoort, maar onze favoriet blijft de Wafel Léon: warm opgediend met een bol vanille-ijs, warme chocolade en veel slagroom.

Articles similaires

Jean-Michel Folon

9 augustus 2021

Jean-Michel Folon, geboren in 1934 en overleden in 2005, was een Belgische aquarellist, schilder, graveerder en beeldhouwer. Tijdens een lunch onder vrienden in de 110 bood Jean-Michel Folon Rudy Vanlancker... View Article

Lees meer

Mosselsculptuur van Billy ‘IONIC

12 juli 2021

Origineel beeldhouwwerk van de artiest in de vorm van een mossel, aan mijnheer Rudy aangeboden voor zijn dertigste verjaardag.

Lees meer

Kuifje en Hergé

17 augustus 2021

De Avonturen van Kuifje is een reeks van 24 stripverhalen, bedacht door de Belgische striptekenaar Georges Remi, die onder het pseudoniem Hergé schreef. De reeks behoorde tot de populairste Europese... View Article

Lees meer

Inschrijven

naar onze nieuwsbrief

Vul dan het formulier in

en ontvang al onze aanbiedingen en promoties per e-mail!

Merci !

Votre inscription a bien été réalisée.

ABONNEZ-VOUS !

à notre Newsletter

U bent correct aangemeld voor onze nieuwsbrief!