Volg ons op onze sociale netwerken!

De wafel


De Brusselse wafel is een grote wafel, gemaakt van licht beslag, met grote vierkanten en diepe gaten.

Ze wordt vaak (warm of koud) gegeten met slagroom, suiker, zacht fruit, chocoladepasta, stroop of boter. Ze gaat ook uitstekend samen met vanille-ijs en vers fruit (zoals aardbeien).

Bij Léon serveren we ze op verschillende manieren: met suiker, met slagroom enzovoort, maar onze favoriet blijft de Wafel Léon: warm opgediend met een bol vanille-ijs, warme chocolade en veel slagroom.

Articles similaires

Belgische strips

9 augustus 2021

Belgische strips bekleden een bijzondere plaats in de geschiedenis van het beeldverhaal. Ze speelden een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Europese strips, naast Frankrijk, het land waarmee ze... View Article

Lees meer

Test NL

12 maart 2021

Test Contenu NL

Lees meer

Het Atomium

16 augustus 2021

Het Atomium is een monument in Brussel dat oorspronkelijk werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1958 (Expo 58). Het is 102 m hoog. De negen met roestvast staal beklede bollen... View Article

Lees meer

Inschrijven

naar onze nieuwsbrief

Vul dan het formulier in

en ontvang al onze aanbiedingen en promoties per e-mail!

Merci !

Votre inscription a bien été réalisée.

ABONNEZ-VOUS !

à notre Newsletter

U bent correct aangemeld voor onze nieuwsbrief!