Volg ons op onze sociale netwerken!

De wafel


De Brusselse wafel is een grote wafel, gemaakt van licht beslag, met grote vierkanten en diepe gaten.

Ze wordt vaak (warm of koud) gegeten met slagroom, suiker, zacht fruit, chocoladepasta, stroop of boter. Ze gaat ook uitstekend samen met vanille-ijs en vers fruit (zoals aardbeien).

Bij Léon serveren we ze op verschillende manieren: met suiker, met slagroom enzovoort, maar onze favoriet blijft de Wafel Léon: warm opgediend met een bol vanille-ijs, warme chocolade en veel slagroom.

Articles similaires

Jean Luc Dehaene

9 juli 2021

Mijnheer Rudy en Jean-Luc Dehaene gingen naar dezelfde school op 500 m van het restaurant: het Sint-Jozefsinstituut. Mijnheer Dehaene was jarenlang een trouwe klant van LEON.

Lees meer

René Magritte

9 augustus 2021

René François Ghislain Magritte, geboren in 1898 en overleden in 1967, was een Belgische surrealistische kunstenaar. Hij staat bekend om een reeks gevatte en tot nadenken stemmende beelden. In zijn... View Article

Lees meer

Le Chat, Philippe Geluck

9 augustus 2021

Le Chat (Frans voor ‘De Kat’) is een Belgische stripreeks van Philippe Geluck. Le Chat is een volwassen, zwaarlijvige, antropomorfe kater ter grootte van een mens, die meestal een pak... View Article

Lees meer

Inschrijven

naar onze nieuwsbrief

Vul dan het formulier in

en ontvang al onze aanbiedingen en promoties per e-mail!

Merci !

Votre inscription a bien été réalisée.

ABONNEZ-VOUS !

à notre Newsletter

U bent correct aangemeld voor onze nieuwsbrief!