Volg ons op onze sociale netwerken!

De wafel


De Brusselse wafel is een grote wafel, gemaakt van licht beslag, met grote vierkanten en diepe gaten.

Ze wordt vaak (warm of koud) gegeten met slagroom, suiker, zacht fruit, chocoladepasta, stroop of boter. Ze gaat ook uitstekend samen met vanille-ijs en vers fruit (zoals aardbeien).

Bij Léon serveren we ze op verschillende manieren: met suiker, met slagroom enzovoort, maar onze favoriet blijft de Wafel Léon: warm opgediend met een bol vanille-ijs, warme chocolade en veel slagroom.

Articles similaires

Jean Luc Dehaene

9 juli 2021

Mijnheer Rudy en Jean-Luc Dehaene gingen naar dezelfde school op 500 m van het restaurant: het Sint-Jozefsinstituut. Mijnheer Dehaene was jarenlang een trouwe klant van LEON.

Lees meer

Jean-Michel Folon

9 augustus 2021

Jean-Michel Folon, geboren in 1934 en overleden in 2005, was een Belgische aquarellist, schilder, graveerder en beeldhouwer. Tijdens een lunch onder vrienden in de 110 bood Jean-Michel Folon Rudy Vanlancker... View Article

Lees meer

Jean-Claude Van Damme

16 juli 2021

Jean-Claude Van Varenberg (geboren op 18 oktober 1960), pseudoniem Jean-Claude Van Damme of kortweg JCVD, is een Belgisch acteur, vechtsporter, scenarioschrijver, filmproducent en regisseur. Hij is vooral bekend voor zijn... View Article

Lees meer

Inschrijven

naar onze nieuwsbrief

Vul dan het formulier in

en ontvang al onze aanbiedingen en promoties per e-mail!

Merci !

Votre inscription a bien été réalisée.

ABONNEZ-VOUS !

à notre Newsletter

U bent correct aangemeld voor onze nieuwsbrief!